"viata nu este despre cum supravietuiesti in furtuna, ci despre cum dansezi in ploaie."


"Noi, criminalii in serie, suntem fiii vostri, sotii vostri, suntem peste tot. Si maine alti copii ai vostri vor fi ucisi". Ted Bundy, numarul 13 intr-un top al celor mai sadici criminali in serie.
Bundy a violat si omorat un numar impresionant de femei intre anii 1974 si 1978. Criminalul a marturisit ca a omorat 30 de femei, insa numarul real al victimelor este inca necunoscut. Asasinul obisnuia sa depoziteze corpurile pe muntele Taylor, unde mergea dese ori pentru a petrece timp alaturi de ele. Bundy statea ore in sir printre cadavre, le machia si apoi facea sex cu ele, chiar si in cazul in care erau intr-un stadiu avansat de putrefactie.

Pe locul 1, in top, Gilles de Rais, nascut in 1404, considerat a fi precursorul ucigasului in serie modern. De Rais a fost capitan in armata condusa de Ioana D’Arc. Ulterior, a fost acuzat, si in cele din urma condamnat la moarte, pentru torturarea, violarea si uciderea a zeci, daca nu chiar sute de copii in 6 si 18 ani. Victimele sale preferate erau baietii blonzi, cu ochi albastri.
Potrivit martorilor oculari, Gilles de Rais ii atragea pe copii in locuinta sa, dupa care ii viola, ii tortura, ii mutila si ii omora. De regula, ejacula pe cadavre. Nu se stie numarul precis al victimelor pentru ca multe dintre ele au fost arse. Oricum, se estimeaza ca ar fi fost intre 80 si 200. Unii spun chiar 600.

Joachim Kroll, pe locul 3, nascut in 1933 un ucigas in serie si canibal de origine germana. A fost condamnat pentru 8 crime, insa a recunoscut 13. Obisnuia sa-si taie victimele in bucati si sa le conserve in frigider, pentru a economisi banii care i-ar fi dat pe carne (:-O) dupa cum a marturisit criminalul. In aprilie 1982, dupa un proces care a durat 151 de zile, Joachim Kroll a fost condamnat la inchisoare pe viata... mai precis la inchisoare pe noua vieti. In 1991, criminalul a murit in urma unui atac de cord. Ironic...

Jeffrey Dahmer a ucis intre 1978 si 1991 cel putin 17 persoane - barbati si baieti. Criminalul se face vinovat de sodomie, necrofilie, dezmembrare a victimelor si canibalism. Dahmer a comis prima crima cand avea 18 ani, ucigand un autostopist. Criminalul l-a invitat pe Hicks acasa la el, dupa care l-a omorat, motivand ca nu voia ca victima sa-l paraseasca.
In 1988, a fost arestat pentru ca a incercat sa faca sex cu un baiat de 13 ani, din Milwaukee. Dupa zece luni, Dahmer a fost eliberat pe motiv de buna purtare. Odata iesit din inchisoare, asasinul si-a continuat seria de crime, care a incetat in 1991, cand a fost arestat din nou. Politistii au gasit 15 cadavre in casa lui, dezmembrate si depozitate in diferite locuri. Scalpurile victimelor erau depozitate in closet, iar capetele in frigider. Criminalul a fost condamnat la 937 de ani de inchisoare, insa a murit ucis de alt detinut.

Joseph Medley ucidea numai femei roşcate. Asta e chiar grav, trebuie sa imi schimb culoarea parului.

Examinând statisticile unui singur an, se poate obţine un tablou al aşa numiţilor „ ucigaşi necunoscuţi ”. Din surse neoficiale s-a aflat că, în orice moment, există în libertate peste o sută de criminali în serie, ei fiind cei vinovaţi de majoritatea asasinatelor nerezolvate (unele estimări ajung si la 66%). Dacă se adaugă numărul de victime cunoscute ale criminalilor în serie, se ajunge la concluzia că ucigaşii în serie asasinează anual între 3.500 şi 5.000 de persoane.

www.ziare.ro
www.avocatconsult.ro






Niciun comentariu: