"viata nu este despre cum supravietuiesti in furtuna, ci despre cum dansezi in ploaie."
Prin definitie nu sunt un om violent. Imi creste pulsul cand cineva tipa mai tare la mine si simt cum inima incearca sa imi iasa din piept, sa se plimbe si ea putin, sa se linisteasca.
Numai ca azi cand era sa fim loviti pe trecerea de pietoni, eu si baiatul de un taximetrist, care suparat ca l-am deranjat in timp ce facea, citez, "ce vrea pula lui" m-am razgandit brusc.
Povestea continua cu taximetristul, balaurul urat mirositor si colorat nu doar la limbaj, care a pornit la lupta impotriva vitejilor (baiatul si prietenii lui, eu printesa :D neavand timp decat sa imi aranjez coafura in timp ce ma pregateam sa imi iau picioarele, sa mi le pun dupa gat si sa fug, caci balaurul chemase prin statie si ajutoare)care viteji, avand inima de leu, si ani experienta in batai de strada, l-au rapus pe personajul negativ si i-au ucis si calul galben.
Uite cum violenta devine mai mult decat motivata, devine indicata.
Din pacate povestea nu are nici o morala, pentru ca morala nu se mai gaseste nici macar de vanzare, in cantitati oricat de mici. Exista infatuarea stupida, snobismul si imbecilitatea, ideea de "ba, fraiere, tu stii cine sunt eu, ba?" care ii iau locul si ajungi la un moment dat sa nu poti riposta focului decat prin foc.
Anul trecut mi-am promis ca pentru nimic in lume nu as pleca din tara. Acum ma gandesc ce o sa se intample cu nepoteii mei daca eu am ajuns, in drum spre scoala sa dau in mijlocul strazii de unu' care se masturbeaza.
Asa ca pledez pentru introducerea de pedepse fizice, care sa ajunga pana la schingiuiri sadice, aproape diabolice, facute cu cel mai rece sange rece aproape cu o placere bolnava, si asta nu ca sa serveasca drept exemplu, doar ca sa ebliereze frustrarea tuturor celor care au lasat macar odata capul jos s-au lasat injurati si au trecut mai departe, de niste nimeni cu pretentii de oameni, de teama sa nu fie batuti, scuipati sau taiati.
Uite ce se intampla daca vrei sa traversezi strada. E ca in bancul ala cu puiul. Chiar trebuia sa ajunga pe partea cealalta?

Niciun comentariu: