"viata nu este despre cum supravietuiesti in furtuna, ci despre cum dansezi in ploaie."
Norocul e o chestie relativa,insa oricat de sceptic ai fi trebuie sa crezi in el, nu de alta dar circumstantele te obliga la un moment dat sa o faci. Si sa apreciezi ca il ai.
Astazi in timp ce traduceam cu drag si spor interminabila lucrare a lui Cosmin (la multi ani!), Baiatul vorbea cu sor-mea la telefon. Nu de alta, dar un copac i se prabusise peste masina si in cadere a agatat niste cabluri de net care au tras dupa ele o lespede de beton de pe un bloc de patru etaje, care lespede de beton s-a oprit in radiatorul masinii la volanul careia se afla cine? Da, sora-mea...!!!!!!!! Daca pornea masina o secunda mai taziu lespedea aia i-ar fi ajuns in dinti. Din fericire nu i-a stricat decat masina. Si psihicul pentru ca este cred a miliarda oara cand masina aia intra in service. Final destination my ass.
Oricum, au venit Politia, pompierii, ADP-ul, Urban-ul, baietii de la firma de cabluri, s-au oprit toti batranii din Drumul Taberei sa isi dea cu parerea, una peste alta n-a fost o zi plictisitoare.



Niciun comentariu: