"viata nu este despre cum supravietuiesti in furtuna, ci despre cum dansezi in ploaie."
Se intampla uneori sa treci prin niste lucruri urate. Si sa te intrebi de ce toate ti se intampla numai tie. Si cateodata, doar cateodata, daca esti foarte cuminte se poate ca intr-o zi sa primesti o veste care sa te bucure atat de tare incat uiti de toate relele care ti se intampla.

Si pentru ca eu am fost foarte cuminte, miercuri seara m-a sunat Aninuta sa imi spuna ca Ela o sa devina mamica pentru prima data. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O sa aiba un beeeeeeebbbbbbbbbbbbbbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jur, nici daca as fi castigat la loteria britanica sau la ce loterie se dau aia doua sute de milioane de euro, nu as fi fost atat de fericita. Abia astept sa imi trag nepotelul de falcute, sa il vad cum merge de-a busilea, sau cum se balaceste in apa la baita, sa il tin in brate cand se trezeste si plange sau sa il gadil pe burtica. Stiu ca e baietel  pentru ca are abia cateva saptamani, si deja se vad niste lucruri impesionante la ecografie. Glumesc. Sau poate ca nu ;))

Niciun comentariu: