"viata nu este despre cum supravietuiesti in furtuna, ci despre cum dansezi in ploaie."
Clar, revistele pentru femei dau cele mai idioate sfaturi, cel putin legate de relatii. Si asta o afirm in calitate de consumatoare a lor.
Exemplele sunt numeroase si omniprezente, si vorbesc si de, iertati-mi infamia, "biblia femeii moderne", Cosmopolitan.

Cazul numarul 1.
Citez:"daca iubitul tau poarta o jacheta,surprinde-l in public si fa-ti de lucru prin zona posteriorului sau introducandu-ti degetul mijlociu cat se poate de adanc intre fesele sale".
?????????????????? :| :| :-& :-t :-S.
Draga revista cumparata si citita de zeci de pustoaice frustrate ca numarul la sutien e inca 1 dupa cura cu pastilele minune a caror reclama iti troneaza pe 20 de pagini in interior, nu, nu, nu, nu, nu si iarasi nu. Orice comentariu suplimentar e de prisos.

Cazul numarul 2
Citez, titlu de pe coperta:"Barbatii sunt atat de mincinosi, lasi, falsi. Povesti incredibile. (Ai si tu una la fel?)" Asta pentru ca noi femeile suntem niste creaturi inocente care nu ar face rau nici unei muste. Hellooo, peopleeee, femeile pot fi si mai rele,si mai false, pot sa minta mai mult si mai bine decat orice barbat si pot la fel de bine sau de rau sa raneasca, si imi asum ce imi spun pentru ca vorbesc din proprie experienta. Hai sa nu dam cu pietre decat daca nu avem pacate.

Cazul numarul 3
Citez, titlu de articol: "5 trucuri ca sa il cuceresti". Si asa in cateva luni de cand v-ati cunoscut el se plange pe mess, ca la bere cu baietii nu il lasi sa iasa, ca nu mai esti fata de care s-a indragostit. Cum sa faci strategii ca sa cuceresti pe cineva? E ca si cum ti-ai planifica spontaneitatea. Dragostea e complet intamplatoare. De ce sa ii iei sclipirea, sa faci pe cineva sa se indragosteasca de tine, ca apoi sa realizezi ca nu el e omul care te face fericita? Dar asta e doar parerea mea :).

Mie-mi plac revistele, in principiu pentru ca dau poze colorate cu lucruri stralucitoare. Dar in calitate de autoproclamate formatoare de opinii ar trebui sa poata mai mult. Chiar si din ideea ca sunt scrise de femei "trendy", "fancy" sau pline de alte adjective in limba engleza care suna "cool".

Si pe aceasta nota, bucurandu-ma de antipatia majoritatii feminine ma intorc la pozele mele cu sclipici.

2 comentarii:

Diana Vlase spunea...

aia cu degetu e buna sa verifici daca barbatul tau are apucaturi diferite de fatalitatea ta feminitate:))

Anonim spunea...

nu ca nu as sti raspunsul da' parca nu as merge pe varianta asta :-S