"viata nu este despre cum supravietuiesti in furtuna, ci despre cum dansezi in ploaie."
Cam ca toate sarbatorile noastre, Ziua Femeii, care era pana acum cativa ani Ziua Mamei, a ajuns de o libininosenie scarboasa limitata la vomitiv de mult striptease masculin, uleios si mai mult hazliu decat senzual. Primesti telefoane de felicitari si mesaje pentru ca asa trebuie, lumea se uita crucis daca nu sarbatoresti, primesti flori pentru ca asa se cuvine , si daca esti norocoasa, o masa la un restaurant mai de Doamne ajuta, asta daca nu ai iesit in club cu o seara inainte unde de ce dai? De un stripper, n-am zis mai sus?, gata sa iti bage chilotii lui in gura si de o mie de femei baute si excitate. "Daaaaaaaaaaaa!!!!! A mimat sexul oraaaaaalll!!! La multi aaaannniii!!!."
Plina pentru femei, ziua asta e tragica pentru barbati. Bataie la florarii pe ultimul trandafir, coada la supermarket la bomboane, lupta pe felicitari si martisoare,altfel au scandal acasa,toate astea ca a doua zi rasfatele sarbatorite sa se intoarca triste la munca, cratita, copii sau toate trei la un loc si la barbatii care le mai trag si una dupa ceafa, ca pe 9 martie sunt cele 44 de pahare si sarbatoare crestina fiind, se manie si te pedepseste Dumnezeu daca nu te imbuibi cu mucenici, nu ingurgitezi litri de tuica home made si nu dai maneaua mai tare, sa il acoperi pe vecinul care asculta Taraf tv. Hop si asa!
La multi ani!

2 comentarii:

Rodica Botan spunea...

Dupa cum ai descris sarbatoarea...aproape merita stearsa din calendar...aproape toate sarbatorile au ajuns doar motive de cheltuiala si nervi!!!

Eu am sarbatorit pe 1 aprilie de 8 martie...Si asa, precum spui...semana mai mult cu o pacaleala...

linacatalina spunea...

ziua femeii ar trebui sarbatorita in fiecare zi ;)).