"viata nu este despre cum supravietuiesti in furtuna, ci despre cum dansezi in ploaie."
Daca tinzi spre nemurire, vampirism, slutirea unei persoane nu foarte dragi sau visezi sa devii invizibil, nu crede in gura invidiosilor care iti spun ca esti absurd si cumpara-ti lumanari. Si lapte. O sa iti fie necesare ca sa iti indeplinesti imposibilele dorinte. Eu raman sceptica,si evident, ironica, insa daca ajuta, cine sunt eu sa judec?

Deci, daca vrei sa devii nemuritor, e simplu, concentreaza-te asupra varstei pe care o ai, imagineaza-ti ca ai sute de ani si recita "planto mihi ago insquequo vicis subsisto" Pentru necunoscatorii limbajului vrajitoresc, se pronunta "plant-oh me-high age-oh ins-kwe-kwo vie-sis sub-sis-toe".

Mergem mai departe si daca visezi sa traiesti doar pentru a te hrani cu sange e putin mai complicat, dar se merita. Se iau niste fundite rosii, suc de lamaie, faina, lapte, un castron, un burete de mare,un prosop, niste pamant de mormant, normal, un al treilea ochi deschis, si ce e mai important, concentrare. Buuun. Intr-un castron mare se amesteca o cana de faina si doua de lapte. Se adauga o jumatate de cana de suc de lamaie si se amesteca pana nu mai sunt cocoloase. Nu, nu bagi tot la cuptor. Cu ajutorul buretelui de mare te ungi cu amestecul, si repeti in gand:" amestecul sa imi curete pielea, sa ma lumineze, sa vad interiorul meu". Dupa ce "budincuta" s-a uscat, sterge-te cu prosopul, leaga-ti funditele rosii la incheieturi si in jurul gatului, asaza-te ca indienii, impreuneaza-ti mainile in chip e ruga si inchide ochii. Vizualizeaza cum tot sangele si viata din tine se scurg incet prin cel de-al treilea ochi. Fa asta pana cand te ia ameteala. Sau te iau nervii. Apoi in timp ce iti dezlegi funditele de la incheieturi rosteste :"acestea sunt lanturile vietii mele, le inlatur". Pe urma sapa o groapa intr un cimitir, ingroapa funditele si ia o mana de pamant cu tine. Acesta este pamantul mormantului tau. Pune-l pe patul tau si dormi pe el.Daca nu dormi singur, mai bine ia-ti o noapte la hotel, sa nu te certi pe urma inutil din cauza mizeriei din pat si sa devii vampir fara sa poti sa iti ceri scuze. In 48 de ore oricum o sa devii mort viu. Daca iti reuseste, nu ma cauta sa imi multumesti.

Slutirea e ceva mai realizabila decat vampirismul si partea buna e ca in Codul Penal vrajile mutilatoare nu sunt pedepsite. Asa ca ia-ti o tigaie, niste pamant, un bat si apa. Fierbe apa in tigaie, de preferat deasupra unui foc de tabara, nu la aragaz, si recita "fa caldura apa sa fiarba, binecuvanteaza-l cu lacrimi si bube". Daca gasesti rime la "fiarba" o sa fie mai cu efect, eu n-am gasit corespondent in engleza, cu toate cunostintele mele. Cand apa fierbe arunca in ea pamantul si amesteca cu batul pana cand devine noroi si spune :"apa noroiasa fa o pata, care sa ii faca sa nu se uite, la sufletul al carui trup va fi manjit, cu magicul noroi, dezgustator si pacatos."
Dupa ce noroiul se raceste nu mai ai decat sa convingi pe cineva sa se dea cu el. Daca ai reusit si asta,deschide o sticla de sampanie. Tocmai ai nenorocit un om si partea si mai buna e ca orice ar face, vraja e ireversibila.

Si acum partea in care o sa va trebuiasca lumanarile. 6. Si o foaie de pergament. precum si liniste. Din pacate asta nu se cumpara deci va trebui sa o fabricati singuri. Asta daca vreti sa deveniti invizibili. Aranjati deci 5 lumanari intr-un cerc, puneti o alta in mijlocul cercului, aprindeti-le pe cele exterioare si meditati. Cand sunteti gata, scrieti numele celor care nu vreti sa va vada pe pergament si recitati:" puteri cosmice, faceti-ma invizibil, ca cei care se uita sa nu ma vada, care se uita dupa mine sa nu ma gaseasca, privirea lor sa nu ma prinda"! Si gata. Puteti spiona femei la dus si evident, jefui o banca fara ca cineva sa va prinda vreodata. In cazul acesta accept comisioane.

Pentru vraji care sa aduca ploaia,de resurectie, slabit si teleportare,http://www.spellsofmagic.com/spell_list.html

5 comentarii:

Unknown spunea...

ba omule chiar e adevarat tot ce ai spus????

Anonim spunea...

o vraja de marire a pulii nu ai pisi?:)

xdbos spunea...

Incearca si vezi 😂

Unknown spunea...

Vraja de vampir nu e reala. Este una dar nu o stiu muritori de rand. Doar vrajitoarele adevarate o stiu nu escroacele care te fura de bani. Eu incerc de ani buni sa o caut si nu o gasesc.

Unknown spunea...

Pentru copiii pizdeţ
Numai minciunii